Costa Rica La Candelilla Estate Honey Zobrazit větší

Costa Rica La Candelilla Estate Honey

Nový produkt

Parádní mikrolot zpracovaný Honey metodou z kostarické farmy La Candelilla. Mimořádně svěží a zároveň sladký, s tóny kandovaného ovoce, květového medu a příjemnou kyselinkou.

Více informací

850 Kč

Parametry

Označení: Costa Rica La Candelilla Estate Honey
Původ: Kostarika, oblast Tarrazú, farma La Candelilla, rodina Sanchez
Nadmořská výška: 1500 - 1600 m
Odrůda: Caturra, Catuai
Klasifikace zrna: SHB - EP
Zpracování: Honey

Více informací

La Candelilla Estate je rodinný podnik sídlící ve známé oblasti Tarrazú v centrální části Kostariky nedaleko města San Marcos de Tarrazú. Pozemky farmy leží v nadmořské výšce cca 1500-1600 metrů s rozlohou přibližně 28 hektarů. Farma vznikla v roce 2000 poté, co se několik, do té doby samostatně hospodařících členů rodiny Sanchez, rozhodlo otevřít společný podnik na zpracování kávy z vlastních hospodářství. Rodina se zabývá pěstováním kávy již více než 100 let. Pan Rafael Sanhchez, předek dnešních majitelů, patřil na počátku 20. století k prvním farmářům pěstujícím arabiku v údolí Tarrazú. V současnosti má La Candelilla pověst jednoho z nejlepších producentů kávy v Kostarice.

Káva, kterou jsme pro vás vybrali je mikrolot zpracovaný Honey metodou. Šálek je příjemně svěží a zároveň medově sladký, s tóny kandovaného ovoce, zralých meruněk, květového medu a příjemnou kyselinkou.

Káva je použitelná pro všechny metody přípravy.

Recenze

Žádný zákazník zatím nenapsal svůj komentář.

Napsat komentář

Costa Rica La Candelilla Estate Honey

Costa Rica La Candelilla Estate Honey

Parádní mikrolot zpracovaný Honey metodou z kostarické farmy La Candelilla. Mimořádně svěží a zároveň sladký, s tóny kandovaného ovoce, květového medu a příjemnou kyselinkou.