Archív káv

Aneb co vše jste u nás již měli možnost ochutnat

Archív káv Počet produktů: 47

na stránku
Zobrazeno 41 – 47 z 47 položek
  • Kvalitou a velikostí zrna se tato robusta India Cherry s označením AAA 19+ řadí na vrchol pomyslného žebříčku. Podrobné srovnání nabízí přiložená tabulka.

  • 2 Komentář(e)

    Směs Christmas Blend 2014, to je spojení dvou arabik zpracovaných mokrou metodou - Tanzania AA Plus Ngila Estate a Papua New Guinea Waghi Valley Kiam.

  • Směs Christmas Blend 2015 je stejně jako loňská vánoční směs složena ze dvou arabik. Tentokrát jsme použili promytou Columbii Supremo Finca Cajones a suchou metodou zpracovanou Ethiopii Boginda Grade 3.

  • V letošní vánoční směsi se sešly India Monsooned Malabar AA a Honduras La Campa Coop Cocatecal. Pouze dvě arabiky tvořící spolu skvěle vyváženou espresso směs.

  • Letošní Vánoční směs jsme sestavili ze tří rozdílných arabik. Základ tvoří suchou metodou zpracovaná, oříšková Brazil Cerrado Natural. Mohutnější tělo a čokoládové tóny dodává Indonesia Sumatra Koptan Gayo Megah Berseri, káva zpracovaná indonéskou variantou metody Honey. Pro dodání ovocné  jiskry jsme použili kávu z naší současné nabídky Costa Rica La...

  • Farma Ngila leží na severu Tanzánie v regionu Arusha, okres Karatu. Zde v nadmořské výšce 1600 metrů na úrodných svazích kráteru a stejnojmenné rezervace Ngorongoro hospodaří rodina pana Rudolfa Meyera.

  • 1 Komentář(e)

    Na jihu Tanzánie, konkrétně v regionu Mbeya leží oblast proslulá pěstováním kávy. Podmínky jsou zde příhodné. Teplá léta a mírné zimy spolu s dostatkem vláhy doplněné vulkanickou půdou bohatou na živiny a minerály tvoří ideální předpoklady pro pěstování špičkové kávy arabika.

Zobrazeno 41 – 47 z 47 položek